Ledig fredag

Det känns väldigt lyxigt med en extra ledig dag så här i slutet av veckan! Jag, Axel och Loke traskade bort till Veckans barn-träff vid tiotiden och Loke lekte loss de två timmarna var där, inklusive fikapaus såklart! Favoritleksakerna var en traktor (nähä) och vid ett tillfälle satt han länge vid ett bord med en annan pojke och ”fikade”, typ, såg himla gulligt ut! Låtsasdrack ur muggar och tuggade på leksaksmorötter, fascinerande hur mycket de snappar upp ändå.

I övrigt har det varit en ganska lugn dag. Huset har blivit lite städat, Axel har gjort en misslyckad svetsning på plogen och vi har påbörjat förstärkning av hönsgården. Vi hade oväntat besök där inne nämligen, vet dock inte riktigt hur det gick till, men på nåt sätt tog sig något djur in (gissningsvis mårddjur) och tagit en av hönorna…

På kvällen fick Kaprifol röra lite på sig också! Tänkte egentligen rida på dagen medan det var ljust men det kom annat vägen så det fick bli lite jogg i lampans sken. I morgon ger vi oss ut i alla fall!

På bästa fotohumöret, helt klart!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.