Mysig eftermiddag

När jag kom hem vid lunchtid igår stod kvällens högrevsgryta redan och puttrade på spisen och Loke hade precis somnat.

Axel packade direkt ihop sina grejer och åkte till jobbet och eftersom Loke sov gott plockade jag upp jobbdatorn och satte mig vid köksbordet och jobbade jag med. Loke sov i hela två timmar så jag fick massor gjort.

När han vaknat fick han lite bananyoghurt och sen gick vi ut. Det var helt okej väder faktiskt!

Axel hade sen tidigare släppt ut hönsen så vi tittade bara till dem lite och gav dem lite godis.

Kaprifol hade ju vilodag igår men vi tog in henne och pussade lite på henne och sen satte jag på Lokes sadel och gick ut på ridbanan.

Är det inte bedårande gulligt? Väldigt nöjd med sadeln! Den har ett bredare säte än en vanlig sadel plus att den är ganska sträv och inte lika halkig som min hoppsadel till exempel, så han sitter rätt stadigt. Jag tror att han tycker att det är lite roligt i alla fall och han klappar och kramar Kaprifol så fint. Han fick gå några steg också 🙂 Sen fick Kaprifol äta lite gräs och gå ut i hagen igen. Och Loke ville åka lite trehjuling innan vi gick in.

Jag stoppade i lite potatis i grytan som fick då fick puttra en stund till innan vi åt middag. Gott!

Sen följde lite inomhuslek de sista två timmarna innan läggdags.

Vid halv åtta hade Loke fått sin pyjamas och kvällsvälling och han somnade ganska snabbt i sin säng. Därefter la jag en timme till på jobb och sen plockade jag fram en bok och la mig tillrätta i soffan! Axel kom hem vid tiotiden och strax därefter gick vi och la oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.