Gårdagens aktiviteter

Igår inleddes dagen med uteritt tillsammans med Mikaela och Abbe och vi red en runda på 9km så hästarna fick röra på sig ordentligt. När jag kom hem möttes jag av två tokar som for fram genom huset; den ena dragandes på en filt och den andra sittandes på den. Om ni har svårt att föreställa er vem som gjorde vad får ni här en bild!

IMG_0198

Snart var vi alla hungriga på lunch och vi gjorde våfflor. Loke har smakat pannkakor tidigare vilket inte varit något hit förrän senaste gången, då var det smaskens, så vi tänkte att även våfflor nog kunde uppskattas! Och det var riktigt gott tyckte han och åt nästan en hel våffla, med lite grädde och sylt. Efter lunch gick vi ut på barnvagnspromenad och Loke somnade gott efter en stunds letande efter alla traktorer längs vägen.

IMG_0200

Jag och Axel passade på att ta ner ett gäng gamla brädor från loftet och dra ur alla spikar ur dem för att vi ska kunna använda dem till nästa projekt som vi tänkte börja med lite smått. Vi vill nämligen bygga ut hönshuset lite. Dels för att det blir lite trångt där inne nu när de är inomhus mer och mer när vintern kommer samt att vattnet snart måste stå där inne på golvet. Hönsen var nog även lite större än vad vi föreställt oss när vi byggde huset, så lite mer yta generellt vore bra. Vi kommer även eventuellt passa en väns hönor under ett par veckors tid över jul-nyår och då blir det garanterat trångt inne i huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.