Tillbaka på ruta ett

När jag sist skrev om Valpen och hans trasiga topplock så hade Axel kört det inköpta topplocket till skroten i Ödeshög som skulle vidareförmedla den till sin verkstad i Vadstena. Där skulle de bekosta renoveringen av topplocket som ju visade sig vara trasigt när det kom till oss, och sen skulle de skicka det tillbaka till oss. Men så blev det inte. Det visade sig nämligen att kostnaden för renoveringen av topplocket skulle bli för dyrt för att skroten tyckte att det var värt besväret. Vi har därför nu reklamerat topplocket och ska få pengarna, inklusive frakten till oss och Axels bensinpengar, tillbaka.

Av den här anledningen fick vi nu då gå tillbaka till alternativ 1 och lämna in vårt eget trasiga topplock för renovering, och det gjorde Axel i går. Vårt topplock befinner sig nu på en verkstad i Lerum som ska kika på det och lämna ett kostnadsförslag och återkomma idag förhoppningsvis. Anledningen till att vi inte gjorde så från början var ju, som ni kanske minns, att vi ville undvika att min bil skulle bli ståendes under tiden för renoveringen av topplocket, men det tåget har ju redan gått så att säga. Jag vet inte hur lång tid renoveringen av topplocket kan tänkas ta, men en vecka kanske? Och sen ska ju ”vår” verkstad ha tid att sätta ihop min bil igen också.

img_6799

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.