Björnen

Inte för att Loke har gossedjur i mängder, men det finns ett par stycken. Någon är från när jag var liten, några är gåvor och några är inköpta i hopp om att just DEN ska bli gossedjuret med stort G. Ni vet den där som ska hänga med överallt. Jag har försökt styra det lite till de gossedjuren som jag tycker är finast, eller snuttefilten som är väldigt mjuk och go. Men det verkar som jag misslyckats totalt för Lokes val verkar falla på den här:

Precis. Inte den dyraste, inte den finaste, inte den mjukaste och inte den med mest affektionsvärde. Utan den nalle som väntade på mig och Axel när vi flyttade in i vår förra lägenhet. Nåja, bara han är lycklig 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.