Lugn söndag

Idag ville Loke gå upp halv åtta, och det är ju ganska okej det med. Vi gick upp och åt frukost tillsammans hela lilla familjen och sen begav vi oss ut och såg till alla djuren. Paddocken blev även harvad för dagens träningar och hästarna fick en ny höbal. Vi hann fika på nybakad saffranskladdkaka (dock inte så gott som det låter) innan Axel tog med sig Loke ut till skogen för fix av nåt jakt-aktigt, och jag gick och gjorde i ordning Kaprifol för träning.

Träningen gick bra! Kaprifol började väldigt ambitiöst och dansade fram och gjorde allt som Emeli bad henne om, vi hade framme lite bommar idag också som Kaprifol fick trava över ett par gånger. Bra träning! Bensinen tog dock slut lite abrupt och Kaprifol blev lite matt på slutet, men hon var ändå fin.

Efter träningen fick Kaprifol lite gott att äta och sen åkte täcket på och hästen ut i hagen. Axel och Loke var tillbaka och vi gick in och åt lunch tillsammans.

Efter lunch åkte Axel och jagade rådjur och jag och Loke lekte lite.

Tur att han får en ordentlig ”åk-bil” i julklapp, denna är inte så skön för rumpan.

Loke är för övrigt numera tillräckligt lång, när han står på tå, för att nå upp till lampknapparna och släcka (inte tända), så det roar han sig med. Gärna när pappa står i duschen, eller när mamma sitter på toaletten… Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.