Onsdag

Halva av den sista veckan har gått! Det händer inte så mycket här för tillfället, så inga roliga bilder tas och det är heller inte så mycket spännande att skriva om. Men vi har ju mycket skoj att se fram emot i alla fall!

Vi fortsätter läsa böcker med Loke, en del är, hrm, lite större än andra.

Jag rotade fram lite t-shirts i större storlek häromdagen och hittade en tomtedräkt! Mössan såg ut så här.

I går kväll gjorde Axel en egen pepparkaksdeg, smaksatt med lite clementin, får se om det kan bli några goda pepparkakor av detta!

Minns ni att vi fick hem fyra extra hönor för typ två veckor sen, eftersom deras familj skulle utomlands en månad? Jag har knappt sett dem själv ännu eftersom det är mörkt när jag är hemma, och de håller sig inomhus i princip hela dagarna nu när det är kallt och snö ute. Här är en bild som Axel tog en av de första dagarna. Det är lite roligt för de är väldigt lika de hönor som förolyckats hos oss, + tuppen som vi åt upp, hehe.

De verkar trivas i alla fall, och det var nån som la ägg åt oss de första dagarna också, men nu har vi inte fått något sen ett par dagar tillbaka. Nu när det är sju hönor + en tupp i lilla huset värmer de upp huset lite grand så det är nog lite skönt för dem att sitta där inne. Vi har värmeplatta till vattnet också så det inte fryser. Blir det riktigt kallt får vi nog hänga in någon typ av värmelampa, men än har det inte varit några problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.