Det blir ljusare igen

Vintersolståndet närmar sig och vi kan snart se fram emot ljusare tider igen! Redan idag går solen ner nästan en hel minut senare varje dag! Det dröjer ju ett tag innan det märks, men bara känslan är som ljuv musik i mina öron.

Och eftersom vi har en lampa över vår paddock lider jag inte så mycket av mörkret faktiskt, trots att jag oftast är ute i stallet efter halv åtta på kvällen. När jag rider ut är det pannlampa som gäller och även om jag inte direkt galopperar i full fart i lampans sken, så går det att rida ganska normalt även då, när underlaget tillåter såklart. Nu har vi haft ett par frusna dagar och vi hann inte med att salta paddocken innan så även den har varit frusen. Igår var snön bortsmält och banan var inte helt frusen så Kaprifol fick gå några varv där inne med mig på ryggen. Hon kändes fin


I den bästa av världar skulle vi såklart saltat banan igår medan snön var borta, får se om det är möjligt idag i stället, nu har det dock kommit nån centimeter snö igen. Nästa vecka har jag anmält mig och Kaprifol till programridningsträning i Gäsene så vore ju bra om jag kunde rida lite dressyr innan dess! Jag kan ju skritta ner till ridhuset nån dag i ”värsta fall”, men det vore ju bättre om banan blev ridbar igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.