Fortsatt renovering

För ganska precis ett år den drog vi igång med att renovera hallen mitt i huset. Övervåningen blev klar men nere i hallen ville vi sätta panel på en del av väggen. Vi kom aldrig så långt för ”utomhussäsongen” kom i vägen och vi har även velat hålla lite i våra pengar. Men nu är vi igång igen!

Så här såg det ut efter målning om ni minns.

Första steget var att sätta ”foder” i öppningen mellan hallen och vardagsrummet.

Vi kom även fram till att vi ville sätta upp alla dörrlister för att sedan kunna sätta panelskivorna emot dessa. Så listerna letades fram och spacklades, slipades och målades. Även dörrhålet målades. Och sen satte vi upp listerna runt valven in till köket och kontoret.

Jag älskar ju att få upp lister igen så att få göra det så här tidigt i projektet var himla najs! Även listerna runt valvet i köket har varit nedtagna eftersom valvet togs ur, men nu är även de målade och uppe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.