Onsdagen

Det är ju sällan skador på hästar är vältajmade men den här gången måste jag ge cred till Kaprifol att hon lyckats pricka in det ganska bra ändå. Jag fick ett sms igår kväll innan jag hunnit ut till stallet att Kaprifol hade ett sår på knäet. När jag kom ut en stund senare blev det till att tvätta rent och se hur det såg ut, och det verkar inte så farligt lyckligtvis.

Det är lite större än vad som syns på bilden, men det verkar inte djupt eller störa henne något, lite svullet runt knäet dock. Jag tvättade och spolade rent det med saltlösning, kollade tempen och satte på lite zinkpasta som skyddar lite mot smuts, så får vi se hur det utvecklas. Men hon vilar ju som sagt redan, så av just den anledningen är det ju ganska bra tajmat!

Jag fixade detta medan Axel nattade Loke och när han somnat in ordentligt kom även Axel ut och kikade, och sen sågade vi ut tre MDF-skivor till avsatsen i trappan. De innehåller inga lampknappar eller uttag så de var bara att smocka upp.

Nu återstår bara de sneda skivorna i trapporna! Vi verkar dock ha räknat lite fel på hur många skivor vi behöver så vi får nog inhandla en till.

Får se när vi kommer in till Alingsås så vi kan köpa en skiva till. Tills dess kan vi ju måla det som är klart och även börja såga ut de tjockare bitarna, så det är inte så att vi blir sysslolösa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.