Fredag!

Första jobbveckan efter ledigheten är avklarad och hur ovant och konstigt det än känns på måndagen dröjer det ju inte många fler dagar innan man är back-on-track igen. Analyser görs för fulla muggar, forskningsprojekt planeras och rapporter dunkas iväg. Och så poff så var det fredag och helg igen!

I morgon ska Axel jaga älg så jag och Loke åker till Susanne. Dels för sällskapets skull men också för att hämta en doppvärmare till akvariet, vår har råkat ut för en liten… incident.

Jag ska även stanna vid ett apotek och hämta ut en omgång metacam till Kaprifol. Jag har nämligen ett recept kvar sen Alices sista dagar som snart brinner inne. Kaprifol ben har svullnat upp rätt bra de senaste två dagarna så tänkte ge henne lite hjälp på traven. Såret ser bra ut, hon har ingen feber, är inte halt och hon verkar helt obekymrad över det hela, men det är som sagt rätt svullet. Får hoppas det vänder snart, annars får jag ringa ut en veterinär.

Inte en enda nytagen bild har jag på telefonen heller! Skandal. Får bättra mig i helgen, tills dess får ni en från Holland på fadern och sonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.