Halvtid

Lunchtid och därmed halvtid på denna fredagen! Idag är det ju dock just fredag så jag sticker nog hem vid tvåtiden idag och då är det ju snart helg!

Vi har inga stora planer för helgen, mer än ridning med Mikaela och middag hos Petter och Sanna på söndag. Men jag tänker mig att vi kommer fortsätta en del med hallen. Eftersom vi fick ytterligare lite målat igår och kan måla det sista av lager nummer två ikväll så finns det en hel del material som kan spikas upp på väggarna på lördag! utan större arbetsinsats kan panelen vara klar, bortsett från lister, i nedre delen av hallen efter den här helgen! Vore inte så dumt alls.

Nåt mer som inte vore så dumt var om den utlovade snön kommer som den ska söndag-måndag! Det är ju ändå vinter och då ska det vara lite snö, plus att ridmöjligheterna ökar om det kommer lite snö på denna hårdfrusna mark. Håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.