Vackra vinter

Jag fick Axel att ta med sig kameran ut under dagen igår och fota lite när det var så soligt och fint med gnistrande vit snö och blå himmel. Bilderna ligger dock kvar i kameran (…) så ni får nöja er med mobilbilderna från när jag kom hem igår. Några minuter ljusare än dagen innan!

Idag är det sista dagen i Borås för min del, för den här veckan. I morgon åker nämligen jag och två kollegor till Tylösand utanför Halmstad för det årliga STEN-mötet. Där är vi kvar till fredag. Sen väntar en ”långhelg” då jag från och med nästa vecka är föräldraledig måndagar och fredagar! Woop-woop!

3 tankar på “Vackra vinter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.