En hemmadag

Det kändes nästan som om jag skolkade från jobbet igår, när jag var mammaledig med Loke. Jag fick inte riktigt någon sovmorgon dock, så det blev en produktiv morgon i stället. Tvätt, dammsugning, handling och en tripp till återvinningen med den gamla duschen. Loke insåg väl att det var dumt att hoppa över sovmorgonen och tog igen sig i bilen.

Vi var hemma vid halv elva igen ungefär och hann busa runt lite innan pappa kom på besök. Han hade med sig goa frallor och vaniljsemlor, himla lyxigt! Han hade också med sig något som alla mina syskonbarn haft ganska roligt med, och jag tror nog att även Loke kommer ha ganska roligt med den.

Det finns en knapp på den som driver den framåt, Loke hittade direkt knappen såklart men förstår inte riktigt att han kan hålla den intryckt för att fortsätta åka. Mem det lär han sig nog snabbt!

När pappa åkt hemåt lite senare gick jag och Loke ut. Loke fick hoppa ner i åkpåsen i vagnen för naptime och så gick vi en promenad med Kaprifol på släp. Passade ganska bra med en lugn dag för hennes del idag, och kanske lite skönt att bara skritta lugnt på asfalten utan snömotstånd och halka.

Loke sov även en stund efter promenaden så jag målade lite färg på en panelbit i hallen som vi glömt måla. Så här ser det ut nu! Nästan all panel på plats!

Lite på avsatsen och den övre trappan kvar bara. Sen mer färg, och lister!

Loke fortsatte att sova så jag hann även förbereda kvällens middag och slappa lite i soffan innan han vaknade. I övrigt har det snöat rätt bra, både under kvällen igår och under natten. Det var lite spännande att åka till jobbet i morse, hade jag inte haft två möten + ett ”eget inslag” på ett av mötena så hade jag jobbat hemifrån idag. Men nu är jag här i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.