Tandbekymmer

Loke har kindtänder på gång och har sedan i helgen varit rätt ”gnällig”, med kort stubin och lätt till gråt. Han har sovit rätt dåligt med många uppvak och ”skrik i sömnen” och ätit dåligt, och det bidrar ju inte till en gladare kille heller precis! När vi har varit iväg eller haft besök hemma har han varit glad, men så fort inget distraherar honom blir han snabbt tvärilsk om nåt inte går som han vill. Händerna är ofta inne i munnen och pillar och vid middagen igår stoppade han in små köttbitar i munnen (som han vanligtvis älskar) bara för att börja gråta och inte vilja ha mer. Med gråten i halsen pekade han på vällingflaskan, stackarn. Så vi proppade honom full med välling och gav honom en sked Ipren mot tandvärk och la honom i sängen, och han sov till halv sex i morse! Han sover vanligtvis längre än så, men med den senaste veckans nätter var detta bra, han kändes pigg och glad också. Det var ingen idé att försöka få honom att fortsätta sova så han fick följa med mig upp och äta frukost och Axel kom också upp efter några minuter.

Får se hur han mår lite senare idag, han blev ju ledsen när jag gick till jobbet men det brukar gå över efter en stund.

Loke tycker nya duschen är jätterolig. Dörrarna är lätta att dra och stänger enkelt, han kan dock inte öppna dem, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.