Nyklippt

Igår fick Kaprifol vila, men jag var ute en sväng i stallet och ”friserade” henne lite i både man, svans och så klippte jag bort lite päls också. Jag har velat lite fram och tillbaka om jag ska klippa henne igen eller inte, men nu blir det ju plötsligt 8 grader och sol och både vägar och ridbana blir ridbara så jag bestämde mig för att klippa lite. Nu ska vi igång ordentligt igen! Jag klippte bara fronten på henne denna gången, dels för att jag tänkte att det räcker nog (hon börjar väl ändå fälla snart) och så har jag på något vis slarvat bort laddaren till min klippmaskin så jag visste inte hur länge batteriet skulle räcka. Det räckte precis till denna klippningen på båda sidor, så det får jag vara nöjd med! Hade gärna snyggat till det lite till, men det får duga tills jag hittar laddaren, eller köper en ny.

Hon vilade som sagt igår, mest för att det var ”sista dagen” med isigt underlag på ett tag, plus att hon kommer gå alla dagar i en nästan en vecka framåt då mamma är på besök fredag-måndag. Planen ser ut så här ungefär:

Onsdag: Dressyr; repetera träningen
Torsdag: Beatrice rider
Fredag: Mamma på besök så jag tänker att vi tar en promenad (hon puttar barnvagn och jag rider)
Lördag: Löshoppa! Kaprifol och Abbe och kanske nån mer i stallet ska få skutta lite.
Söndag: Antingen dressyr eller en ordentligare uteritt
Måndag: Nåt liknande som fredagen.
Tisdag: Vila

Sen har jag kontaktat Emeli som innan vinteruppehållet var här och tömkörde om inte hon har tid att komma hit nåt i mars, och så blir det eventuellt dressyrträning 1:a mars redan. Så nu ska vi väl komma igång igen tänker jag! Jag har intresseanmält att vara med i Gäsenes hopplag i GOTA under våren, så konditionen behöver ju jobbas upp och hindren behöver bäras fram! Vi har numera en liten mur hemma också, så den måste ju provhoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.