Finbesök

Tisdag-torsdag är det ju min tur att jobba men jag behövde inte vara ifrån Loke hela dagen för han och Axel kom och hälsade på mig på jobbet! Vi tog en sen lunch tillsammans och Loke lattjade runt i fikarummet.

Sen gick vi upp på ”loftet” för huvudsyftet för Axels besök, han skulle hämta lite borrkärnor nämligen. Finns mycket att titta på och pilla med på mitt jobb för en liten unge som Loke. Inte allt är barnvänligt dock!

När vi var klara där uppe var det snart fikadags så Axel och Loke åkte och köpte fika till oss på Citygross och kom sen tillbaka så fikade vi ihop. Det är roligt att se Loke i såna här lite udda och nya miljöer, han är inte ett dugg blyg och satt snart i en kollegas knä och charmade de flesta. Så söt!

Sen åkte de hem och jag jobbade ett tag till, och sen åkte även jag hem. På kvällen blev det höbalskörning och harvning av paddocken efter vintern, middag och lite inomhuslek innan nattning.

Titta bara vad Loke lekte med i flera sekunder!! Sicken kille alltså, gjorde ”galopprörelser” runt bordet och helt rätt ljudeffekter också.

1 tanke på “Finbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.