Regnig torsdag

Efter en solig och härlig onsdag känns det ju lite grått och trist med denna väldigt regniga torsdag! Men det ska väl bli sol snart igen hoppas jag, det värsta ser ut att vara över till att jag är klar på jobbet i alla fall.

Jag har inga färska bilder att visa idag. När jag kom hem igår var middagen klar så vi åt mat, och sen ville Loke gå ut. Han hämtade både mössa och skor och sa något i stil med ”gåå uuu!” Så det fick vi ju göra då! Det var en fin kväll och vi nattade hönsen och fåren och pratade med folk i stallet, ganska mysigt! Nån timme senare gick vi in och lekte lite inne och sen var snart läggdags för Loke. Axel gjorde det idag så när Loke fått sin välling och borstat tänderna och Axel gått upp med honom gick jag ut till stallet, igen! Kaprifol fick motion i form av tömkörning på en riktigt härlig bana, vi harvade den ju dagen innan och den var riktigt fin. Även hästen var riktigt fin och jobbade på bra! Gjorde bland annat mycket övergångar trav-skritt-trav och ett par galoppfattningar och fick henne att hålla ihop galoppen riktigt bra, utan att bryta av alltför många gånger, hehe.

När Kaprifol var ute i hagen igen gick jag in och hjälpte Axel som grejade lite nere i garaget. Sen hann vi ta det lite lugnt i soffan innan läggdags! Och så var även den dagen slut helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.