Gårdagens

Ja Loke är ju som sagt lite snorig och ynklig så vi fick avboka våra roligheter igår. Men vi hade en ganska bra dag ändå. Vi åkte en snabbis till Ica och handlade lite nödvändigheter och så tog vi en promenad i solskenet. Kaprifol fick hänga med såklart!

I övrigt var vi inne större delen av eftermiddagen. Myste lite med katterna.

Och slappade i soffan. Loke brukar ju inte gilla det sistnämnda så man får passa på när han är lite ynklig. Han låg gärna nerbäddad i soffan och läste böcker och tittade på dumma mamma-serier på tvn med mig. Han sov lite extra också vilket han nog behövde.

På kvällen åt vi tacos! Och snart var det läggdags och Loke gick gärna och la sig. Natten var okej, vi behövde inte fylla på med Ipren den här gången men det blev ett par uppvak för hosta och törst. Idag mår han som igår ungefär, blir inte värre i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.