Hoppning!

Ja huvudaktiviteten för lördagen var hopp och skutt för mig och Kaprifol! Jag drog fram tre cavalettibommar, en bom på volten och tre studs och så red jag lite olika övningar över detta.

Exempelvis travade jag två varv på volten över travbommarna, fattade galopp och red ett varv över galoppbommen och sen tog vi studsen och så in på travbommarna igen. Många övergångar och varvbyten och att alltid ha nåt att sikta på är ju bra.

Kaprifol var fin efter en liten startsträcka och var himla trevlig i både traven och galoppen sen!

När jag var nöjd på banan skrittade jag ner och över vägen. Där har det nämligen legat ett mycket hoppvänligt träd hela vintern och jag har länge velat hoppa över det men inte fått tillfälle. Förrän nu!

Jag har varit där nere tidigare och plockat bort lite pinnar vid hopp-punkten och kikat lite, så det var bara att styra på! Såna här fina hinder hittar man sällan! Perfekt med gräs både före och efter, lite kladdigt efter dock.

Tre gånger susade vi över, iiih så kul!

Loke var med, lite halvsovandes.

Han var ju lite hängig bitvis även den här dagen och framåt kvällen kom febern smygandes igen. Här ligger han på köksgolvet medan jag lagar mat, och väntar på att Iprenen ska kicka in.

Piggare och gladare var han tidigare under dagen. I traktorn:

Och vid mellanmålsdags:

Får se hur den här dagen blir! Inte omöjligt att mamman blir sjuk lagom till att barnet blir friskt…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.