Sista februari

Igår blev fåren klippta under dagen, Axel och Loke tog emot fårklipparen och det gick bra. Nu är det ju bara omkring en månad kvar till lamning så då ska de klippas för att hålla hygienen bättre, lammen har enklare att komma fram till juvret samt att fåren äter mer om de blir av med lite päls. Det känns bättre i år jämfört med förra året, då var det omkring tio minusgrader när vi klippte fåren. Lite mer humana temperaturer i år, även om det ser ut att kunna bli ett par minusgrader i helgen och nästa vecka.

Nu när det är lite ljusare på eftermiddagarna tog vi en gemensam promenad/ridtur direkt när jag kom hem igår. Det passade fint med en skrittrunda för Kaprifols del, sen blir det nog ett litet dressyrpass i kväll och så är det träning på fredag.

Sista februari idag! Och sista jobbdagen för min del på en och en halv vecka! Eftersom Axel åker till Kanada på lördag morgon och är hemma först på torsdag eftermiddag kommer jag vara föräldraledig med Loke hela nästa vecka. Får se vad vi hittar på för skoj då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.