Tisdagen

Även igår var det supersoligt och fint och Axel och Loke var på öppna förskolan och sen hade de varit ute resten av dagen. Loke gillar att vara ute! Efter middagen igår hämtade han sin mössa, sina vantar och skor och pekade mot dörren. ”Gåå-uuu!” Han blev ledsen när han inte fick, men klockan var nästan sju och läggdags faktiskt!

Loke och Hekla hade ”åkt” traktor också, väldigt skoj såklart!

Den är lite speciell den där katten, hon bryr sig knappt alls när Loke drar lite för hårt i svansen eller petar på ögonen. Hon kommer gärna springandes och nästan knuffar omkull Loke i sin iver att bli klappad och buffar gärna med hela kroppen liksom. Skötbordet är ju som sagt mysigt att ligga på också, och Hekla ligger gärna kvar när Loke behöver använda det.

Lilla ungen alltså. Snart ett och ett halvt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.