Bröllopsdagen

Jajamän, idag firar jag och Axel fyra år som gifta, tiden går ju! Dumt nog är Axel på galej med jobbet så det blev inget firande idag. Vi år däremot frukost ihop i morse eftersom han började jobba lite senare, så det var ju mysigt! Jag och Loke har därför roat oss själva hela dagen, och vi har haft en bra dag! Vi inledde med matning av djur i vanlig ordning och eftersom det var hyfsat väder fortsatte vi att vara ute en stund även efter det. Loke lekte i/vid lekstugan och jag krattade och rensade lite ogräs bland bärbuskarna.

Vid strax innan klockan tio stoppade jag Loke i vagnen och gick bort till veckans barnträff. Det var sju andra barn där idag och vi började med sångstund och sen lek, fika och mera lek! Loke leker väldigt bra ”med” de andra barnen, tre var i hans årgång, tre var äldre och ett yngre. Han tar aldrig någon leksak ifrån något annat barn och liksom väntar på sin tur om det är fler som leker med samma sak. Roligast är såklart alla leksakstraktorer/bilar mm men han leker även gärna med tallrikar och muggar och så finns det ett slags torn som man stoppar bollar i som rullar ner och så spelas en trudelutt, den är också poppis! Fikat åt han glatt också (smörgås och frukt, chokladboll till mamman, hehe) och sen satt vi föräldrar kvar och pratade länge och barnen lekte så bra själva. Känns vuxet alltså!

Loke somnade i vagnen på vägen hem så jag passade på att pyssla lite med Kaprifol. Hon fick även en liten promenad och jogga lite i linan på banan. Hon har tagit det rätt lugnt i veckan för jag har fortfarande varit rätt snorig, seg och ganska omotiverad i regnet, men det vänder väl så småningom!

Även eftermiddagen var bra, vi har lekt både inne och ute, ätit mat och läst nån enstaka bok. Jag har varit väldigt dålig på att fota inser jag, detta är dagen enda bild!

Väldigt rolig lek för övrigt.

Nu sover i alla fall lilla barnet och jag sitter i soffan med en skål godis och ska nu hitta nåt att titta på tänkte jag! Trevlig kväll!

8 tankar på “Bröllopsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.