Snart är det helg!

Torsdagen är här och sista jobbdagen för den här veckan, för min del. Lyxigt värre. Planerna för helgen är att vi SKA fortsätta med hallen, vi har varit väldigt lata under vardagarna den senaste tiden och gjort annat under helgerna, men nu måste vi ta oss i kragen igen och göra klart. Det saknas ju bara massa färg på väggar och lister och så ska listerna upp så är det klart sen. Utseendemässigt är det ju nästan klart, även om det kommer bli ytterligare lite finare med mer färg och lister såklart. Men sen ska det bli skönt att få upp lampknapparna igen, få upp nån tavla, justera en annan tavla och kunna ställa akvariet in mot väggen igen. Och kunna bocka av det från listan! Vi har inte pratat så mycket om trappräckena men de kanske får lite färg på sig också när vi ändå håller på, får se!

I morgon kväll ska Axel ut på galej med jobbet, och jag ska på tjejkväll med jobbet på lördag, men vi ska väl hinna måla lite mellan varven också. På lördag flyttar två av hästarna från stallet också, till Mikaelas nyinköpta gård så då är det bara tre hästar på gården i en vecka. Nästa lördag kommer en ny häst som jag tror kommer passa in fint. Det finns ju en femte plats också men jag har inte annonserat om denna då jag inte vill ta in nån mer innan gräset kommit. Jag vill vara helt säker på att vårt hö räcker och det är alltid bättre att släppa in nya hästar när de inte behöver trängas vid hölådan utan kan äta gräs i stället. Det funkar prima med fyra hästar tills vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.