Torsdag

Och vårkänslor! Åtta plusgrader och ljust ute när jag går upp och äter frukost, och på jobbet sopar de gatorna för fullt. Idag ska jag köpa mina blommor på vägen hem, och göra lite fint utanför hus och stall! Kanske tillochmed byta ut värmebaljan till badkaret hos hästarna?

Igår efter kvällens middag gick vi ut till djuren och Axel och Loke harvade ridbanan medan jag mockade. Även om Loke tycker att det är roligt med traktorer blir han ganska snart uttråkad av att sitta i traktorn faktiskt, men en liten stund var det roligt!

När Loke sen gått och lagt sig gick jag ut till stallet igen för lite pyssel och ridning. Även här är det vår på gång; fällning!

Jag red ett dressyrpass på den bruna lilla hästen och det gick helt okej. Det var typ två veckor sen jag red ett seriöst pass på banan, men hon var fin! Nästa dressyrträning är om två veckor, och jag håller på att boka in Emeli för årets första tömkörning också. Det ska bli roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.