Friskvårdskväll

Årets första friskvårdsaktivitet gick av stapeln igår och jämfört med tidigare gånger skulle vi faktiskt få bli lite svettiga den här gången. Vi inledde dock i fikarummet med lite gott!

Sen tog vi oss iväg till Gymmix, ett gym inte långt från jobbet, och fick först en hälsa-och kost-föreläsning. Efter detta gick vi in i en gymsal och plockade fram matta, bänk, skivstång och lite vikter och sen körde vi! Vi hade en ledare som lotsade och hejade fram oss genom ett halvtimmeslångt ”Beat-pass med skivstång” till musik och det var en rad olika övningar med ganska högt tempo. Roligt, jobbigt och svettigt! Känner helt klart av många delar i kroppen idag, och gissar att det blir värre under dagen!

Efter Beat-passet bytte vi ledare och plockade bort allt utan våra mattor och fick ett kort prova-på-pass i dynamisk yoga. Lite avslappning, stretchning och balansövningar med kroppen. Det hade ju helt klart varit lättare om inte vissa kroppsdelar var ganska trötta efter första passet, hehe, för jag har ju ganska bra balans i vanliga fall. Men när armarna liksom darrar när man håller ut dem från kroppen är det svårt att balansera på ett ben i ”flygplansställning”. Nåja, det var roligt det med i alla fall! Och en lyckad friskvårdskväll helt enkelt.

Axel och Loke hade också haft en bra dag, Loke hade lekt med en liten prydnadskatt och klappat den, lagt den vid kattmatsskålen och vid middagstid matade han den med köttbitar… Haha! Var får de allt ifrån?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.