Sol och vind

Även idag har det varit soligt, om än rätt blåsigt så det har inte känts så varmt som det egentligen har varit.

Jag och Kaprifol inledde dagen med en uteritt, jag tänkte att det inte skadade att hon var lite avrastad innan den nya hästen skulle komma + att jag gärna hade hennes motion avklarad för dagen.

Axel och Loke åkte in till Vårgårda under tiden, idag har det nämligen varit vårens barnmarknad där (är en på hösten också). Mest kläder såldes, men även en del leksaker och annat. Axel köpte en bok, en pott-grej till toaletten och en leksak!

Under eftermiddagen var vi borta vid vår fårhagen borta vid tennisbanan, med traktorn och ”den stora grepen”. Förra året sågade vi ju ner all sly i hagen och det har legat på marken sen dess och nu ska det ju växa gräs är det tänkt så det börjar bli dags att rensa upp! Vi började redan för ett par helgen sen och testade lite olika varianter (det är MYCKET grenar) så vi förkastade två metoder innan vi kom fram till dagens metod som är realistisk.

Vi lastar grenar på grepen bak på traktorn och sen kör vi det till en hög som vi skapat, och tippar det där helt enkelt, för framtida flisning. Från början hade vi tänkt köra hem det och lägga det på hög här hemma men det är alldeles för mycket för det. Vi har nog samlat ihop hälften nu i alla fall, kanske kör vi lite i morgon också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.