Lördag!

Så vad har vi pysslat med en sån här dag då? Jo vi inledde med frukost. Loke läste tidningen medan jag smörade smörgåsen.

Sen stack jag ut och red en kort sväng, barbacka! Jag skulle nämligen på möte vid tio så det var skönt att få det avklarat innan dess.

Sen åkte jag till mötet och Loke och Axel cyklade en runda. Häromdagen fick vi våra lammskinn från berederiet, så häftigt! Och vi har bytt ett skinn med Håkan så Axel cyklade dit för att lämna in vårt.

Ett skinn behåller vi själva, resten är redan sålda, utöver det som vi bytte med Håkan så. Ett köpte mamma och resten (tre) köpte Axels familj.

Under eftermiddagen var vi ute en sväng tillsammans också. Vi tog ut lite jord från komposten och la i grönsakslandet tillsammans med lite brunnen hästskit.

Och så rensade vi lite ogräs också, när vi ändå höll på. Det dröjer väl lite till innan det går att så där ute, men en del håller vi på att förgro inne.

Ja sen var Axels föräldrar här en kortis innan de åker tillbaka till Holland under morgondagen, sen åt vi middag och så gjorde vi nattningen av djuren tillsammans. Inga lamm än, haha. Men de kommer väl när de kommer. Tre ägg fick vi idag för övrigt, så nu vet vi säkert att alla tre hönor har kommit igång med värvningen för säsongen! Jag har anat detta ett tag, men vi har bara fått två ägg per dag ganska länge så jag visste inte helt hundra. Så nu fylls kylen snabbt med ägg! Får baka nåt snart, eller äta omelett, tror det ligger ca 20 ägg i kylen och de förökar sig ju varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.