Love life

Underbara vårväder! Det är obeskrivligt fantastiskt att vara hemma en sån här solig och go dag. Jag och Loke har varit ute nästan hela dagen!

Vi inledde med att göra en liten hage till tackorna bakom deras hus. Jag tänkte att lite sol och några grässtrån + rörelse ska locka fram de där lammen! Återstår väl att se i natt om det har gett nåt…

De blev i alla fall väldigt lyckliga och hoppade och skuttade runt innan de letade efter lite gräs. Loke var med såklart och numera gäller det ju att hålla koll på honom, hehe. Han är snabb!

Medan Loke sov middag i vagnen fick Kaprifol bli av med lite vinterpäls och så blev det ett lättare tömkörningspass.

Jag hann smörja lite läder också!

Sen kom Rebecka och hälsade på oss! Vi var också ute en stund men snart var det dags för lite mellis för Lokes del så då gick vi in. Men sen gick vi ut igen!

Goa killen! När Rebecka åkt hem gick vi in och lagade mat (broccoli- och blomkålspaj med getost, en av Lokes favoriter) och så kom Axel hem! Efter middagen gjorde vi nattningen av djuren tillsammans och så var det sovdags för lilla barnet. Han verkar inte så påverkad av tidsomställningen, han vaknade sin vanliga tid i morse, då var ju klockan dock en timme senare så det kändes ju bra i alla fall, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.