Ny jobbvecka!

Tisdag morgon och jag är tillbaka till jobbet. Den bästa av två världar detta, att jobba tre dagar och vara hemma fyra, haha. Jag har en rolig vecka framför mig med flera skojiga saker inplanerat! På torsdag är det dressyrträning och på fredag är jag och Loke medbjudna till Göteborg Horse Show. Camilla (B) har en ”Lounge” där under dagen och även ”tomkörnings-Emeli” kommer dit! Camilla har med sig sin lilla Alma också såklart. Återstår att se hur roligt Loke tycker att detta är, hehe, men vi tar det som det kommer! Det brukar ju komma in nån traktor för att sladda banan, och ute på mässan finns det ju både hästsläp, nån fyrhjuling och nån bil att titta på. Och hästar gillar han ju också! Det ska bli roligt i alla fall 🙂

Även på lördag blir det Göteborg Horse Show! Denna gången med Susanne, Camilla (syrran denna gången) och Elina. Årets traditionella träff för oss!

Angående årets mässa brukar jag inte ha så långa inköpslistor direkt. I år funderar jag på att ta med Kaprifols ”tävlingschabrak” och få det broderat, och så ska jag nog ta och kika efter en tävlingskavaj också. Nu ska vi ju ut på riktiga tävlingar och min gamla kavaj var ju uråldig och rätt illasittande redan för tio år sen, så vore onekligen roligt med en som man slipper skämmas i, haha. Får se vad jag hittar helt enkelt. En tidig trettioårspresent till mig själv kanske?

2 tankar på “Ny jobbvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.