Slut på lördagen!

Känns som det redan är söndag efter dessa två intensiva dagar, men det är ju bara lördag! Dagen på GHS har varit rolig och lyckad. Jag lyckades hitta tillbaka till montern där jag lämnade in mitt schabrak för brodering igår och det blev tjusigt! Jag hittade ingen kavaj i rimlig prisklass (letade dock inte så noga) men köpte en på rea på Hööks på vägen hem, så det blev ju rätt bra ändå! Loke fick nya strumpor också, annars blev det ingen övrig shopping. Visar er schabraket och kavajen vid senare tillfälle.

Vi var klara i Scandinavium vid tretiden så då mötte vi upp Axel och Loke (som haft kul på lekland) och åkte hemåt. Det var skönt att få lite tid hemma innan dagen var slut! Loke knatade runt i trädgården, Axel bytte vattenfilter och jag mockade bajs. Både katter och höns var synliga och var lite matta i den lite plötsliga sommarvärmen (17 grader!)

Jag fick snart sällskap i stallet också, såklart.

Och hästarna tuggade på sitt hö, men längtar nog som de flesta tills vi öppnar grinden till gräshagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.