Horse Show med Loke

Igår var jag på Göteborg Horse Show med Loke, Camilla, Alma och Emeli! Loke hängde glatt på och under första vändan var det bara vi i vår Lounge så Loke kunde klättra omkring lite, leka titt-ut och titta lite på hästen nere i manegen. Och klappa händerna när alla andra gjorde det såklart!

När det närmade sig lunch intog vi Mc Donalds och Loke kalasade på hamburgare, pommes och chicken Nuggets, allt doppades i bearnaise!

När lunchen var uppäten promenerade vi genom mässan och jag lämnade in mitt schabrak för brodering. Typ kvart i ett somnade Loke i vagnen, helt enligt planen! Vi tog oss upp till våra platser igen och Loke sov igenom en timmes dressyr som jag då kunde kika på i lugn och ro!

När Loke vaknade hängde vi kvar en stund till, men Loke var ju inte så intresserad av dressyren, och jag hade ju fått en hel timme så jag var också rätt nöjd! Så vi traskade ner till mässan igen och spanade runt lite. När jag kände mig nöjd där gick jag och Loke ut, och det visade sig att syster Camilla med familj hade anlänt till Göteborg och precis gått in på Universeum så vi hängde på in där en stund!

Loke härjade runt med Elina och Aaron och så fikade vi lite mot slutet också.

När Axel var klar på sitt jobb möttes vi upp och uträttade lite ärenden och sen åkte vi till Camillas och Anders hotell och käkade middag med dem. Loke fick kalasa på min och Axels hamburgare och pommes och även på Elina och Aarons barn-buffé så han var nöjd!

Efter middagen lekte barnen i en liten lekhörna och vi kunde sitta bredvid och dricka nåt gott innan vi tuffade hemåt efter en lång och rolig dag!

Nu sitter vi i bilen tillbaka till Gbg! Axel och Loke ska leka med Anders och Aaron och jag ska på Horse show dag två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.