Dessa bilar

Eller främst en bil då och närmare bestämt Valpen. Det var ju helt klart ett misslyckat köp och under den senaste tiden har den bara gått sämre och sämre för varje del som vi har lagat. Vid den senaste inlämningen hos verkstan bytte de ut en trasig slang som gissades/antogs/hoppades vara anledningen till den fortsatta läckande oljan och som kanske bidrog till att bilen fortfarande förbränner olja. Men roligt nog läcker bilen ännu mer olja, och förbränner ännu mer olja, efter att ha fått en ny slang. Vi har nu tröttnat lite på kostnaderna som detta fört med sig och när nästa steg betyder att i princip byta ut motorn på bilen kände vi att nä, det finns ju fler bilar.

Så efter lite letande och tittandes på bilar under ett par dagars tid var vi igår i Vänersborg och kikade på en potentiellt ny bil till oss. Vi fick pappa med oss längs vägen också, så det här kunde ju inte gå fel! Och den blåa Skodan fick hänga med hem!

Den har inte ett lika klockrent namn som Valpen (WLP) utan har bokstäver i form av WXS som ju inte blir nåt roligt alls. Däremot hittade Axel en gammal CD-skiva i bilen, och där på stod det Billy. Så det fick ju bli så! Välkommen hit Billy! Må du trivas lite bättre än Valpen, för han har ju uppenbarligen vantrivts väldigt.

2 tankar på “Dessa bilar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.