Jobb igen!

Det är väl ofta lite trögt att gå till jobbet första dagen efter en lång och härlig helg, nu har ju jag långhelg varje vecka för tillfället, men eftersom Axel var hemma så kändes det som en annan typ av ledighet faktiskt. Jag fnissade därför lite extra när vi fick en medarbetarundersökning via mailen igår, och en av frågorna löd nåt i stil med ”Jag ser fram emot en ny dag på jobbet”. Jag gillar ju mitt jobb, absolut, men det känns som att det kan påverka resultatet en aning på den frågan, när man får den efter en sån här långhelg!

Jobbdagen rullade på i alla fall och det blev lite handling på vägen hem och laxmiddagen stod på bordet när jag klev innanför dörren. Lyxigt! Efter middagen tog vi en promenad, Kaprifol fick hänga med, och så gick vi bort till vår fårhage vid tennisbanan för att se om det växer nåt gräs. Och det gör det! Det är dock rätt lite gräs på de fläckarna som det växte väldigt mycket sly tidigare, vilket inte är så konstigt, så Axel har köpt lite vall-gräsfrön som vi ska slänga ut nu innan regnet kommer i helgen. För att skynda på det hela lite! Även gräsmattan ska få några frön (inte vallfrön dock) vid gödselstacken, så det växer upp igen där gräset slitits bort efter tömningen.

Kaprifol fick som sagt hänga med på asfaltspromenader, passade rätt fint efter gårdagens hoppning. Det blir lugnt även idag och sen laddar vi om inför Gota cup på söndag! Startlistorna är uppe nu och jag går ut redan som nummer fyra i förklassen och därefter som nummer 13 i lagklassen (först i vårt lag). Vårt lag är sist ut av alla lag, vilket skulle kunna ge en liten fördel i en eventuell omhoppning. Spännande detta!

2 tankar på “Jobb igen!

  1. Hej! Jag hittade en blid på en vit ponny vid namn Piccolina. Vet du var hon finns nu (eller, för den delen Gala Dali (”Gullan”), en lite fux vid namn Max eller skäcken Marco?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.