En lugn onsdag

Ja igår hade vi en ganska lugn dag. Vi åt räkpasta när jag kom hem från jobbet och så gick vi en liten runda på gården och röjde upp lite grejer och tittade till djuren. Vi åkte även bort till fårhagen vid tennisbanan och strödde ut lite vallfrön där det tidigare växt sly. Det ska ju komma en del regn i helgen så vi tänkte att det var en bra tajming.

När Loke gått och lagt sig pysslade jag lite med Kaprifol och repeterade lite lastning. Det blir ju en tidig morgon på söndag så då får gärna lastningen gå extra smidigt. Det gick bra igår och jag lastade in helt, inklusive stängning av bommen bakom henne tre gånger. Det är ju dock alltid lättare när hästen förstår att vi inte ska åka nånstans, hehe. Hon blev lite fundersam/nervös när jag stängde bakom henne dock, det brukar jag inte göra så ofta på träning.

I övrigt mår djuren bra. Lammen skuttar omkring, fåren äter gräs, två av våra hönor ruvar på ägg och hästarna längtar efter sommarhagen. På måndag tar vi träckprov och när resultatet är inkommet + eventuella hästar avmaskade får de gå ut i sommarhagen. Vår sista höbal är utställd och beräknas ta slut på måndag/tisdag, så efter det stödfodrar vi med lite småbalar vid behov bara. Blir nog bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.