Träckprov och förskola

Idag är det dags för säsongens träckprovstagning av hästarna! Så fort provsvaren är inkomma och eventuell avmaskning är gjord så öppnar vi upp till sommarhagen! Hästarna är väldigt sugna på lite mer ordentligare gräs vill jag lova. Efter helgens regn har gräset tagit bra fart också, härligt att se! Även vinterhagen ser ganska grön ut faktiskt!

I går eftermiddag, efter tävlingen, gick jag ett varv i sommarhagen och tog bort lite pinnar och småträd som ramlat över tråden, satte dit några isolatorer som försvunnit över vintern och spände tråden lite. Så den är redo för hästarna nu! Det är inte supermycket gräs, men det finns att äta i alla fall.

Från det ena till något helt annat, idag fick vi besked att Loke har fått en plats på förskolan här i byn! Väldigt skönt då det är relativt många barn i hans årskurs, och som också ansökt om att börja till hösten. Och då flera av dem har äldre syskon på plats och därmed förtur, fanns det en liten fundering om att det kanske skulle kunna bli fullt. Men nu har han alltså fått en plats från och med 12:e augusti! Stora killen alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.