Målningsstatus

Ni har kanske sett att jag har skrivit att jag målat en del i helgen, men inte har ni fått se några bildbevis! De kommer här.

I höstas målade jag delen vid fårhuset, inklusive de svarta portarna och nu har jag alltså fortsatt på den väggen. Jag var lite seg på att ta före-bild, så här har jag redan hunnit måla ca en och en halv meter.

Men man ser ju ändå lite hur det såg ut innan och visst behövde det målas! Brädorna på den här fasadsidan är lyckligtvis relativt fräscha så det var bara att måla på. Jag har inte som ambition att måla över de två nedre fönstren dock, till det behövs en skylift typ.

Målar man lite i taget är det inte lika trögt! Den här bilden skickade jag till Axel i lördags morse när han frågade om jag fortfarande låg och sov. HA! Här slösade vi inga ensamma timmar på att sova inte! Eller jo, jag tog sovmorgon faktiskt, men inte så länge.

Och nu är det så här fint!

Ah, så roligt när det blir så fint. Och den som har skarpa ögon kanske ser att vår vattentank redan är smockfull!

Nästa del som ska målas blir den delen över den grusade ytan vid stallet för där är brädorna också fräscha. Även vid verkstan går det att måla tror jag, i övrigt är det nog en del brädor som får bytas ut först. Får se lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.