Många ungar blir det

Kattungar, lamm, kycklingar och människovalpar. Idag är det 21 veckor kvar tills Loke blir storebror! Beräknad födsel är 10:e oktober och mitt i älgjakten så därför är arbetsnamnet på småsyskonet ”Hälge”. Vi vet dock inte könet och vi kommer inte heller ta reda på det den här gången, så är planen just nu i alla fall! Loke är inte riktigt medveten om det hela ännu fast jag har lärt honom att peka på min mage (som börjar bukta lite) om jag frågar var bebisen är, hehe. Han är generellt väldigt intresserad av bebisar/små barn och säger ”bebe” och kan ibland imitera hur de låter. När han var i Holland för två veckor sen och träffade sin lillkusin bland annat hade han varit himla go mot honom!

Så det bådar ju gott inför framtida småsyskonet! För ja vi har varit på ett ultraljud och det är bara en bebis! Nästa ultraljud är i slutet av maj. Jag mår i princip lika bra som förra graviditeten och förväntar mig att det ska gå lika smidigt resten av tiden också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.