Gårdagen i bilder

Jag var ganska bra på att ta bilder under gårdagen, men det är ju alltid mycket roligare när solen skiner! Den här solstrålen fastnade på några bilder, klädd i nyinkomna arvegodskläder dagen till ära. Vi fick ett gäng påsar med kläder från syskonen i helgen och ofta är det ju lite för stort men denna gången kom det några plagg i rätt storlek också!

Och så gick vi ut såklart. Brons som för tillfället bor i en halmhög i ladan var redan ute med sina kycklingar.

När resterande höns var utsläppta (Koppar och de två kycklingarna stannade inne dock) hämtade vi in Kaprifol.

Och gjorde i ordning henne för ridning, hihi.

Jag slängde upp barnet och kravlade efter, inte hur smidigt som helst men det gick! Och så fick Loke hänga med på sin första uteritt! Lång var den också, säkert en dryg kilometer. Genom skogen, över gärdet och tillbaka. Vi tyckte det var roligt båda två!

När vi var tillbaka vid stallet fick Loke hoppa av och jag red nåt varv inne på banan, bara för att känna lite på det hela. Loke satte sig på en stol och klappade händerna, hahaha.

Snart fick Kaprifol bli av med utrustningen, Loke gav henne en morot och så fick hon klippa lite kanter medan jag och Loke åt banan och planterade lite blommor.

Efter detta tog vi en liten paus inomhus och fortsatte sortera in arvegodset. Och prova mössor!

Sen blev det lunch, Loke sov middag i vagnen, jag lasttränade Kaprifol och kikade på kycklingarna. Kan inte se mig mätt på dem när de går omkring och pickar i marken. Här syns Titan och Silver också, som gottar sig i solen.

Under eftermiddagen klippte vi halva gräsmattan också! Tänkte det räckte med halva, så han inte skulle tröttna. Men det gick bra! Han hade nog somnat om jag tagit hela.

Lite senare var det dags att laga mat och så kom Axel hem! Efter middagen stängslade vi ”trekanten” åt fåren och flyttade över dem dit. Gott med nytt bete!

Och ny klättersten!

Och så var den dagen slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.