Gårdagen i bilder

Igår var vi knappt hemma alls, vi började med att åka bort till den fårhagen som våra får ska beta från och med ikväll. Loke var taggad!

Vi gick ett varv runt hagen och fixade sen det som behövde åtgärdas; några stolpar behövde bytas och nån tråd behövde sträckas, men i övrigt var det ganska bra. Det är alltså inte vår hage utan en hage ett par kilometer bort hos ett äldre par som vill ha en hage betad. Efteråt bjöds vi på fika inne i huset och Loke fick både saft och bulle och en leksak att leka med.

När vi var klara åkte vi till Axels jobb i Partille då han behövde fixa några grejer. Det tog drygt två timmar men jag och Loke roade oss relativt bra ändå.

Finns ju många ”leksaker” i industri-miljön!

Efter detta åkte vi för att handla lite på Ica, men insåg på vägen dit att det ju var glassväder och Triumfglass låg endast ett stenkast bort. Så det blev en glasspaus också! Mums!!

Sen blev det handling och hemfärd. Väl hemma tog vi en promenad i skogen!

Jag avslutade promenaden i vinterhagen som ju blev putsad tidigare i helgen. Då passade det ju bra att intervallträna lite och så hoppade jag stockarna ett par gånger också.

Det var skoj! Nu dröjer det nog bara två veckor innan de slår våra gärden också så då kan vi galoppa lite där ute också!

Efteråt fick Kaprifol lite symboliskt kraftfoder och Loke hjälpte mig att släppa ut henne i hagen igen.

Och så var den dagen i princip slut!

1 tanke på “Gårdagen i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.