Bye bye Baggis

Klockan ringde 06.00 i morse för hela familjen. Loke sov inne hos oss sen ca två timmar tillbaka och pekade bestämt på mig och på kudden igen och sa ”där”. Han ville inte gå upp! Men han blev snart pigg och glad och vi fick i oss lite frukost innan vi stack bort till fårhagen med släpet efter den ena bilen. Det var dags för Baggis sista resa! Han lastades snällt in i släpet och Axel och Loke åkte vidare till slakteriet i Od och jag åkte till jobbet. Ja, på en måndag! Denna veckan byter vi jobbdagar lite och jag är alltså hemma idag i stället för igår. Det är ju inte många jobbdagar alls denna vecka för övrigt, men mer om det en annan gång.

När jag kom hem efter jobbet åt vi middag och sen åkte vi återigen bort till våra numera nio får och lastade in hela högen i släpet och åkte bort till deras nya hage.

Här fanns det massa gott gräs, buskar och sly, himmelriket för ett får. Stor är hagen också så de lär kunna gå här i ett par veckor, himla tacksamt att få beta nån annans hage bara så där! Det är inte omöjligt att Sockan, Blondie och Lilla Grå har varit här förut då denna hage betades av deras förra ägare tidigare år, men de har ju som sagt inte kvar några får.

Glada får! Tur de kommer när man ropar, för här finns det många gömställen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.