Lek med vatten, och bebisträff!

Vatten är ju roligt i alla dess former. I söndags eftermiddag hjälpte Loke gärna till att tvätta bort lite algväxt på lekstugan. Den röda färgen är i övrigt ganska fräsch, det vita behöver dock skrapas och målas så det blir väl ett av sommarens mindre projekt.

I går förmiddags hann vi vara ute och leka en stund i sandlådan innan vinden tog i och mörka moln hopade sig och det började mullra lite på avstånd.

Så då kändes det bäst att leka inomhus en stund!

Vid halv elvatiden åkte vi hem till Rebecka för att hälsa på hennes bebis som anlände för två veckor sen. Så liten och söt! Loke var inte överdrivet ”på” utan passade på att barnsäkra Rebeckas hem, tugga på några pennor, provköra deras barnvagn och trycka in saker i en högtalare som nog ligger kvar där än. Men det är ju bara att de vänjer sig tänker jag, de växer ju snabbt de där små!

Sen åkte vi hem, åt lunch och jag tänkte att Loke skulle sova middag men det tänkte inte han. Han måste ha slumrat någon minut i bilen på vägen hem från Rebecka för det blev helt enkelt ingen middagslur. Men vädret var fint så vi gick ut och lekte med vatten i sandlådan, och så kom lilla poolen fram också. Nästa 25 grader var det ute!

Sen blev han ju inte direkt renare av detta så det fick bli att bad även när vi kom in sen, under lite mer ”kontrollerade former”. Haha. Efter detta åt vi middag och Loke somnade sittandes i sin stol, haha. Ena stunden satt hann och tuggade på sin mat och i nästa satt han och sov, fortfarande med mat i munnen. Så går det när man inte sover när man ska! Men jag petade lite på honom och han piggnade på sig faktiskt och vi kunde leka en timme till. Och stänga in hönsen, hämta dagens ägg från Silver och plocka in grejerna från gräsmattan. Och sen fick han sova!

Axel var i Askersund med jobbet från söndag em till sent i går kväll, därav hans frånvaro! Men idag är han som sagt hemma igen och han har tagit ledigt på fredag (klämdag) så vi har ännu en ledig långhelg tillsammans framför oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.