Snart semester!

Ojojoj vad mycket ledighet jag har att se fram emot! Nu närmast en långhelg tillsammans med Axel och Loke, och sen den första juli går jag på SJU VECKORS semester/föräldraledighet. Med mitt nuvarande jobbschema innebär det att jag endast har tio arbetsdagar kvar innan semester, helt sjukt ju! Sista veckan på min semester innebär inskolning på förskolan för Lokes del, och efter det jobbar jag heltid på jobbet resten av augusti och hela september. Därefter går jag på föräldraledighet med Lokes lillebror/lillasyster runt 1:a oktober om allt går enligt planen. Då kommer Loke fortsätta på förskolan, men då bara max 15h/vecka såklart.

Liten nykläckt Loke.

Just nu är planen att jag är hemma med bebis i ca 8:a månader, precis som för Loke, och därefter är Axel hemma lika länge. Axel försökte få fem veckors semester från sitt jobb, men det fick han inte så han får nöja sig med fyra. Däremot jobbar han ju bara två dagar i veckan på det jobbet så han kommer vara hemma rätt mycket ändå! Han kommer gå tillbaka på heltid två veckor innan jag gör det (5:e augusti).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.