Gårdagens

Loke och Axel besökte öppna förskolan igår som tog dem vidare till Tånga 4H-gård. De hade får, höns, grisar, en get och kaniner. Det hade varit skoj!

När jag kom hem efter jobbet åt vi mat och sen gick vi ner till grannarna och firade yngsta dotterns student. Lite tårta och mingel!

Vi stannade nån timme eller så, och träffade de som sålde vårt hus bland annat! Lite skoj. Sen var det dags för Loke att sova och jag gav mig ut på nyslaget gärde med Kaprifol!

Jag kom på att det är ju här jag ska fortsätta träningen med den förvända galoppen! Stora, öppna ytor och lite extra framåtbjudning! Under senaste dressyrträning gick det ju lite framåt och det känns som att poletten håller på att trilla ner. Man KAN gå i ”fel” galopp, man måste inte byta på momangen. Jag red stora stora S-bågar och överdrev berömmet nåt ofantligt när hon höll galoppen och gjorde det enkelt för henne att förstå vad jag menade. Efter ett par bågar kunde jag rida en stor halvcirkel i förvänd galopp i båda galopperna och det gick jättebra. Så roligt! Och det är ju grymt bra arbete, så fin och lösgjord har hon nog aldrig varit i galopp på ett gärde förut, hehe. Jag avslutade med att galoppera lite lugnt i rätt galopp och kunde ha henne riktigt rund och fin, på nästan lite halvlånga tyglar. Så självbärande och balanserad och fin! Nästa pass blir nog också där ute!

Nu ska vi hem till Enbergs och leka och bada!

Glad Nationaldag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.