Torsdagen är här!

Ojoj, det var inget dåligt åskväder som drog över oss i natt! Jag vaknade av spektaklet och det blixtrade och mullrade och regnade riktigt ordentligt, så det tog en stund innan jag somnade om. I morse gick jag och kikade till hästarna lite extra, och de var lugna och fina och hela så de hade nog inte brytt sig mer än vanligt. Skönt!

Idag är det torsdag och vi ska spela minigolf med jobbet i kväll, samt äta middag på restaurang. Blir skoj! Passande nog är det Beatrices rid-dag så Kaprifol får röra på sig ändå. Igår efter middagen skrittade jag en 4km-runda med Axel och Loke till sällskap, mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.