Midsommar!

Och vi sitter i fullpackad bil på väg till Axels familj i Småland. Kaprifol är motionerad, katterna har fått mat och hönsen har fått lite matrester och påfyllning av vatten. Inga ägg hade de lagt ännu idag, men igår fick vi FEM så vi har så vi klarar oss! Känns som det snabbt kommer bli ett överskott nu med fyra lånehönor.

Igår var vi inne i Vårgårda och besökte fästingbussen. Både jag och Axel behöver påfyllnadsdos för TBE i år och vi tänkte att det nog är bra att ge Loke också. Vi kom i värsta ruschen så vi stod nog i kö i nästan en timme. Eftersom jag är gravid avrådde de mig av vaccinera mig just nu, även om det ”ska” vara ofarligt, men Axel och Loke fick varsin spruta. Loke sa inte ett pip när han fick sin spruta, tapper kille! Han såg ut att kunna bli lite ledsen när sprutan drogs ut men då fick han snabbt ett stort grönt plåster på benet vilket var spännande. Och så fick han välja en ”tatuering” också och valde en som ser ut som en gigantiskt fästing. ”Ej för barn under tre år”, men ålder är ju bara en siffra!

Efter vaccinationen åkte vi och köpte pizza! Tänkte det var en passande ”belöning” till pizzaälskaren, han åt nog lika mycket som jag tror jag (även om jag inte äter så mycket åt gången just nu, haha).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.