Sommarprojekt

I morgon jobbar Axel sin sista dag innan semestern och då är det ju hög tid att planera den! Förutom några korta turer och besök är det arbetsläger som gäller såklart! Vi skrev en liten ”önskelista” på projekt häromdagen och den ser ut så här.

Grejerna står utan inbördes ordning och som ni ser är det vita på lekstugan redan målat. Idag har vi fått ytterligare två saker avbockat på listan, och det är tack vare Axels mamma, Marsha och Nils som var här över dagen och hjälpte oss. Vi har nämligen tömt det sista höet, det som låg över verkstan.

Detta möjliggör nu för ett av mina ”önskeprojekt”, nämligen få upp väggen mellan stallet och verkstan. Dock som det alltid är med oss, när vi drar igång med ett projekt blir det genast mycket större än vad det var från början så vi gör nog inte bara en vägg utan vi gör i ordning hela verkstaden ”när vi ändå håller på”. Det innebär inledningsvis i stora drag:

-Riva ut ALLT

-Riva ner brädtaket som är helt ruttet

-Gjuta nytt golv

-Och sen kanske jag får min vägg.

Ja det kan ju kännas lite övermäktigt så här inledesvis, men vi får ta en sak i taget. Och verkstan behöver verkligen göras i ordning så det blir nog kanon.

Den andra saken som vi i alla fall fick avbockat på listan (som redan fyllts på med mer då) är att gallret blivit målat. Vad det ska användas till tar vi en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.