Off we go

Sådärja, i förmiddags var vi och lämnade allt skrot och skräp på tippen och vi var även inne på ”gräsklipparaffären”. Där hämtade vi de beställda delarna till vår trasiga gräsklippare så snart kommer vi kunna klippa gräset igen! Börjar se riktigt ovårdat ut, hehe.

Vi såg över alla djuren också så alla har mat och vatten och hönsen fick finna sig i att vara kvar inne i hönsgården. Kaprifol fick flughuva på sig men ingen motion, hon är nämligen halt på höger fram sen i fredags. Får bli ett par dagars vila till så håller vi tummarna för att det försvinner av sig självt. Hittar ingen värme eller svullnad eller sår så svårt att gissa på annat än nån sträckning eller så.

Nu är vi i alla fall på väg hem till (delar av) Axels familj och vi sover över där innan vi åker hem igen i morgon. Det blir Lokes första större utflykt utan blöjor så kanske blir det lite extra spännande. Men det ska allt gå bra.

1 tanke på “Off we go

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.