Verkstadsröj

Idag har vi som sagt haft en hemmadag och vi har satt igång Operation Verkstadsrenovering. Det dröjer ju ett tag innan man börjar med själva ”renoveringsfasen” men nånstans måste man ju börja! Och under förmiddagen började vi med att städa i ladan så vi kunde få in alla grejer från verkstan dit, under hyfsat ordnade former. Loke hängde med rätt bra!

När Loke sov middag började vi flytta över grejer från verkstan och bort till ladan. Det gick rätt smidigt och vi kunde även rensa ur en del skräp. Vi fortsatte även efter en fikapaus när Loke vaknat och han hjälpte till lite mellan alla kisspauser vi fick springa på. Även idag har alla (vakna) kissar och bajsar hamnat i pottan så vi har avancerat från att ta med oss pottan överallt till att ha den ståendes i badrummet och det har inte varit några problem. Det kom lite kiss när han sov middag dock, men det berodde nog mest på att vi fick besök precis när han skulle sova så sovpausen blev fördröjd och det gick rätt länge efter senaste kisspausen.

Men så här såg verkstan ut efter dagens arbete:

Den gamla grisboxen är ännu kvar att tömma, och även rummet i verkstan.

En del skräp och skrot blev det! Allt är inlastat i släpet och i morgon kör vi till tippen med lasset innan vi senare under dagen åker och hälsar på Axels familj en gång till i Småland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.