Två bock på listan

Igår kunde vi bocka av två saker på vår to-do list! Vi inledde förmiddagen med att riva ner det sista av det ruttna taket i verkstan, detta påbörjades i förrgår. Alla brädor lades direkt in i släpet, som vi tömde i förrgår förmiddags när alla väggar var rivna. Det fylldes nästan på bredden igen så när taket var nere runt halv elvatiden igår åkte vi raka vägen till tippen för ett tredje besök denna vecka, och hann lugnt slänga alla brädor innan de stängde klockan tolv.

Taket är väck! En eller möjligtvis två av de stående balkarna kommer vi riva, de är överflödiga. I övrigt ska resten av ”skelettet” vara kvar, nån balk behöver fästas lite bättre dock. Sen kommer nytt tak på, oklart i vilken form dock då det finns en hel del bestämmelser på väggar och tak mellan verkstäder och stall så vi ska forska lite mer i det.

Nu när detta är avklarat kan vi städa upp allt bös och sen ska Axel bila lite i betonggolvet. Det är lite högt på vissa ställen så där måste det sänkas innan vi kan lägga på ny betong (Eftersom vi vill matcha nivån i stallet), och så ska klacken mot stallet bort:

Den nya väggen ska muras upp delvis innanför den så småningom.

Den andra bocken på listan står lekstugan för. Klar!

Som ny! Lite sugen på att hänga upp/ställa dit nåt blomaktigt nu, får se om det kan bli nåt sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.